Massasjepistol til gaming?

Har du stiv nakke, kramper, eller bare vil slappe av etter en intens gaming-økt?  Med massasjepistol fra Cratos har du akkurat det rette verktøyet. 

Selv om gaming ikke er en veldig fysisk krevende aktivitet, kan det fremdeles forårsake muskelspenning og nervekompresjonskader. Cratos gir deg muligheten til å forbedre din restitusjon med økt blod-, oksygen- og lymfesirkulasjon. Det resulterer i avslapning, smertelindring og en bedre hverdag. 

    

 

Stimulert muskelavslapping

Etter lange gaming økter er det vanlig at hendene kan føles litt stive og såre ut. Dette skyldes muskelkontraksjoner over en lenger periode. Med Cratos har du muligheten til å behandle disse utløserpunktene presist, som vil provosere progressive muskelavslapping. Dette avlaster enhver spenning i hendene dine.

Forhindre alvorlige skader

Spilling i timevis kan føre til alvorlige langtidsplager, for eksempel gjentatte belastningsskader, posturale syndromer og nerveskader. Bruk Cratos massasjepistol til å massere alle intensivt brukte muskler og forbedre din restitusjon. I tillegg er det lurt å massere beina etter å ha sittet stille i flere timer. Dette kan hjelpe å forhindre blodpropp med å blant annet øke blodsirkulasjonen.