Massasjepistolen

  • Forebygging og forbedring av muskelskader

For hver dypvevsmassasje med massasjepistolen, frigjøres væsker og spenning innenfor de dype musklene. Dette resulterer i en forbedret sirkulasjon når blod- og vevsceller skifter ut stoffer som øker muskelvevets metabolske hastighet. Som resultat av massasjen fremhjelpes også tilførselen av næringsstoffer og oksygen, som dermed øker sirkulasjonen av blod i hele kroppen. Dette resulterer i en forbedret blodsirkulasjon samtidig som massasjepistolen sørger for en forbedring og forhindring av muskelskader grunnet rask reparasjon av muskelvev. 

  • Lindrer muskelspasmer og stølhet

Massasjepistoler kan bidra med å lindre muskelspasmer og stølhet etterfulgt av en intens treningsøkt. Muskelspasmer bidrar også til muskel-iskemi, noe som betyr at det ikke er riktig blodforsyning til muskelen. Avslapningsverktøyet fungerer ved å legge trykk på muskler, sener og leddbånd for å skape avslapning, redusere spasmer og ubehagelige muskelsammentrekninger.

  • Frigjøring av melkesyre

Melkesyre dannes når kroppens oksygennivå er lavt og begynner å gjøre opp for oksygenmangelen ved å konvertere nydannet laktat til elektrisitet. Dette skjer ofte under intens trening, og melkesyren fortsetter å bygge seg opp mer enn den kan koke av i blodomløpet. Dette kan føre til at du føler deg utmattet, kvalm og trang i musklene. Dette kan fjernes med en massasjepistol, da den kan utvise melkesyre og andre giftstoffer fra musklene til vevene utenfor. Dette vil bidra til å redusere risikoen for stølhet i muskler som ofte oppstår på grunn av opphoping av melkesyre etter overdreven fysisk aktivitet. 

  • Bryter opp arrvev

Arrvev består av kollagenfibre som hjelper til med å reparere svekkede kroppsfibre. Membranens elastisitet korrelerer imidlertid ikke med kroppens naturlige muskelvev. Massasjepistolen tilbyr en dypvevsmassasje for å hjelpe til med å bryte ned disse arrvevene, og dermed lindre ubehag og stramhet. Massasjepistoler kan brukes til å lindre idrettstraumer, samtidig som den også kan brukes til å bryte opp arrvev etter operasjoner eller sår.

  • Avansert vibrasjonshelbredelse og smertelindring

Ved å bruke vibrasjonshelbredelse, tilbyr en massasjepistol fordeler som sender sensasjoner dypt inn i muskelen. Massasjebevegelsene er med på å forbedre blodsirkulasjon rundt om i kroppen, noe som gjør at musklene får økt oksygen og næringsstoffer. Dette resulterer i rask gjenoppretting, forbedret bevegelse, lindring av smerte og lindring av muskelsårhet.

  • Aktiverer nervesystemet

Nervesystemet aktiverer og kontrollerer muskelaktivitet og opprettholder homeostasen i kroppen. Nervesystemet blir varslet om hver operasjon musklene utfører. Massasjepistolen er med på å stimulere nervesystemreseptorene som setter i gang utvidelser av blodårene i hud og muskler, reduserer stress og får musklene til å slappe av mens de forbedrer muskelens bevegelighet.

Trykk her for å se våre modeller